SIAPA SAYA

Bekas pekerja swasta & kerajaan dalam bidang kejuruteraan komputer yang membuat keputusan untuk tidak meneruskan karier untuk menumpukan perhatian sepenuhnya kepada keluarga.

Merupakan anak tunggal yang memikul tanggungjawab menjaga ayahnya yang mengalami masalah kesihatan yang kritikal. Dalam masa yang sama anak sulungnya juga mengalami masalah asma dan selalu ditahan di hopital. Kerap mengambil cuti untuk menjaga mereka ketika ditahan di hospital.

Bermula dari situ sudah mula mencari-cari peluang menjana pendapatan yang tidak terikat dengan majikan.

Asalnya mencuba Shaklee untuk menambah tenaga dan melancarkan penyusuan. Setelah merasai kesan positif, beliau kerap membuat perkongsian dengan rakan-rakan pejabat dan mendapat sambutan yang memberangsangkan. Lama kelamaan mendapat order dari mereka yang ingin mencuba Shaklee dan mendapat income dari situ.

Setelah habis kontrak, beliau memutuskan untuk tidak meneruskan karier dan membuat keputusan untuk membina empayar bisnes bersama Shaklee.

Sekarang beliau fokus dalam membantu surirumah dan ibu-ibu bekerja yang ingin menjana pendapatan dengan teknik yang mudah & tidak membebankan.

Selain itu beliau juga fokus membantu mereka yang mengalami masalah kesihatan untuk mencari supplement yang sesuai untuk meningkatkan kesihatan tubuh badan mereka.

CARA ORDER VITAMIN & SET KESIHATAN SHAKLEE

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya.

Penghantaran sekitar Ampang, Setiawangsa, AU Keramat, Wangsa Maju, Taman Melawati, Batu Caves, Pandan Indah, Bandaraya KL dan kawasan sekitar.

LATIFAH FAZRI
Pengedar Shaklee Kuala Lumpur
Email: latifah.fazri@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 017-6313423